J-O Brink-dagarna 2019

Tema:

Uthållig lönsamhet - nyckeln till en god ekonomi när marknaden svajar

Efter 2017 års succé vill vi gärna återuppleva det vi då kallade Keenandagarna. I år vi vill gärna hänga med våra kunder och andra intresserade lite extra. Därför erbjuder vi möjligheten att anlända redan på tisdagen för spa, mingel och god mat. Därefter följer två späckade dagar där vi får ta del av nya spännande föreläsare. Liksom sist hämtar vi inspiration utanför Sveriges gränser. Vi hälsar er alla varmt välkomna till Hooks Herrgård 5-7 november för 2019 års upplaga av vårt stora seminarium, som nu bytt namn till J-O Brinkdagarna.

Klicka på knappen nedan för att få mer information och anmälan!

Begränsat antal platser kvar!

Våra föreläsare:

Dr. Dave Davies, UK. 

Dave startade 2010 sitt eget företag Silage Solution efter att forskat på våm/ensilagemikrobiologi i över 20 år på Institute of Grassland and Enviromental Research i Storbritannien. Dave är framförallt expert på skörd och lagring av grovfoder, när ska vi skörda? hur vi ska täcka? vilka ensileringsmedel som är lämplig, allt med syfte att få det bästa grovfodret för våra idisslare. Utöver att jobba som konsult direkt åt kunder jobbar han fortsatt med samarbeten och produkttester med andra företag.

Robert Corbett, USA. 

Robert är hängiven veterinär med 40 års erfarenhet av alla bitar inom mjölkproduktionen. Han jobbar idag som uppskattad konsult åt mjölkproducenter i Mexico, Centralamerika, Sydamerika, USA och Kina. En av hans specialområden som han brinner för är kalvar och kvigor- den viktiga starten som är en förutsättning för högproducerande och friska kor. Hur vi ska jobba med våra kalvar och kvigor på bästa vis är temat för hans föreläsning som sträcker sig över båda dagarna.

David Kammel, USA.

David är professor på University of Wisconsin-Madison där han specialiserat sig på byggnader i 35 år. Förutom att undervisa kortare kurser på universitetet jobbar han mycket direkt mot lantbrukare och företag som säljer lantbruksutrustning. Temat för Davids föreläsning är byggnader som faktiskt inte bara ska husera våra kor utan fokusera på hur vi bygger på kornas bästa vis, dvs hur bygger vi för uthållig och lönsam produktion.

 
J-O Brink dagarna

Vi är med och bidrar till ökad kunskap genom att sponsra J-O Brink-dagarna: