Support:+46(0)70-313 28 85

Rådgivning

RÅDGIVNING DU KAN LITA PÅ

Våra rådgivare är erfarna, professionella människor med djup kunskap om lantbruk. När du tecknar rådgivningsavtal med oss får du en trygg samarbetspartner som ser helheten i din verksamhet. Någon att samtala med och luta sig mot, i både med- och motgångar.

Rådgivaren hjälper dig att självständigt börja ta de steg som behövs för att påverka djurhälsa, foder och produktion i en positiv och mer lönsam riktning. Du kan teckna rådgivningsavtal med oss på J-O Brink utan att köpa en fodervagn från KEENAN.

ETT LÖNSAMT, LÅNGSIKTIGT SAMARBETE

Oavsett om du investerar i en foderblandare eller inte tar vår kontakt inte slut för att avtalet är tecknat. Vi är med dig hela vägen mot bättre djurhälsa, lägre veterinärkostnader, högre produktion, mindre kraftfoder och bättre kvalitet på dina produkter. Det kommer synas på gårdens resultat.

ALLTID NÄRVARANDE

Förutom gårdsbesök, finns våra rådgivare på plats i vårt support-center. Härifrån följer vi dagligen upp och analyserar informationen från blandaren och produktionsresultat. Vi ändrar foderstater och samlar in data om foderförbrukning och om något inte stämmer hör vi av oss direkt.

För att komma i kontakt med vår support, ring +46(0)70-313 28 85.

Broschyr:

J-O Brink rådgivning.pdf J-O Brink rådgivning.pdf
Size : 619.327 Kb
Type : pdf

Best in show. Vår fullfodermix har en unik kvalitet med en bas av grovfoder. Blandningen är till både innehåll och struktur anpassad efter djurens behov. Fodret hanteras varsamt i blandaren så att det blir luftigt och homogent mixat utan att ta skada. Med rätt stickighet och struktur på fodret får våmmen bästa tänkbara stimulans och djuren kan prestera på topp.