Arbeta hos oss

Administratör/koordinator med byggintresse

J-O Brink Sweden AB

 

J-O BRINK SWEDEN AB grundades 1998. Företagets målbild är att leverera ärliga verktyg som bidrar till att lantbrukaren självständigt kan agera genom påverkan på djurhälsa, foder och produktion. J-O Brink Sweden AB är importör av KEENAN, Top Cool, Magdek, Comfort Hoof Care, Alltech och Britespan. Företaget erbjuder framförallt närvarande foderrådgivning till framtidens lantbrukare men även teknologisk utrustning och kunskapsevent. Huvudkontoret ligger utanför Varberg och företaget har kunder i Sverige, Norge och Finland.

För mer information om företaget besök www.jobrink.se

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter  

Tillsammans med vår andra administratör/koordinator kommer du vara spindeln-i-nätet, att organisera, koordinera och strukturera uppgifter som underlättar för övriga kollegor.

Du kommer ansvara för att ta hand om kundkontakten i våra byggprojekt, att tillsammans med kunden och leverantören arbeta med detaljerna så att det blir ett lyckat projekt för alla inblandade.

Du kommer också att arbeta med order, leveranshantering samt garantier av övriga produkter.

Du är också bra på att skapa förtroende i kundmötet, att bygga långsiktiga relationer, att se till olika kunders olika behov och hitta lösningar, du agerar proffsigt och proaktivt.
Hos oss har du stora möjligheter att implementera nya idéer som gör skillnad för våra kunder och djuren. Det är därför som du, med ett eget driv och viljan att nå ett steg längre, kommer att trivas hos oss.

 

Vem är du

Vi tror ditt hjärta bankar för lantbruket, sannolikt med någon form av praktisk erfarenhet av nötkreatur, antingen uppväxt eller yrkeserfarenhet på gård. Du brinner för att utveckla lantbruksfrågorna och ge våra kunder inom lantbruket möjligheter att utveckla sina verksamheter med hjälp av våra tjänster och eller produkter.
Du har ett starkt kommersiellt driv och en vilja att prestera resultat, med fötterna på jorden, lite skinn på näsan, ödmjukhet och ett aktivt lyssnande som viktiga egenskaper.
Du är bra på att ta initiativ, följa upp och ha en tydlig struktur i alla projekt. Du tycker om att arbeta i team, är serviceorienterad och bra på att kommunicera tydligt.
Har du dessutom en högskoleutbildning inom lantbruk och- eller byggnadsteknik i någon form, är det en stor fördel i kontakterna med våra kunder och leverantörer.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift, samt har god datorvana.

 

 

Anställningsform, omfattning, placeringsort  

Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänstens omfattning kan vara flexibel från heltid till halvtid. Placeringsort är hemma eller på vårt kontor i Rolfstorp.  

Det kommer även att förekomma aktiviteter som mässor och kundträffar.

 

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  

 

 

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev samt CV.

Mailadress för ansökan: kontakt@jobrink.se

För ytterligare frågor kontakta Anna Karlsson på 070-313 87 63.