top of page

Borgeby Fältdagar 2022

Varmt välkommen att besöka vår monter A140 den 29-30 juni. Hela vårt team finns på plats för att träffa dig. 

Martina Schmidt Detlefsen.jpg
J-O Brink Rådgivning

Du kan sänka dina foderkostnader signifikant genom att blanda fullfoder. Men att bara minska på kraftfodret som man köper hjälper inte, det är en felaktig uppfattning. Om foderstrategin ska bli framgångsrik behöver du ha en strategi för vad du ska odla och hur du ska odla. Gödsling, skördetidpunkt och att du odlar grödor som kompletterar varandra i fodermixen, i stället för att konkurrera med varandra, är viktigt för att nå framgång.

 

Kom in och prata med våra rådgivare!

 

KEENAN foderblandare

Det behövs bara en snabb titt inuti KEENANS foderblandare för att förstå att det är den geniala konstruktionen som gör att din granne kan mixa fullfoder som håller samma höga kvalitet, dag efter dag, år efter år. I år finns nya KEENAN MechFiber+ på mässan.

 

Kom in och titta!

 

Britespan™ stallet

Vi är mycket glada över att kunna presentera Britespan™ stallet & ridhus – en helt ny innovativ byggnadslösning på den nordiska marknaden som skapar en naturlig levnadsmiljö för dina djur. Britespan™  stallets unika duk, som inte på något sätt kan jämföras med en PVC duk, släpper in dagsljus och reflekterar bort värme.

Kom in och känn!

 

TopCool fläktar

TopCools Cyklonfläktar är designade för kor. För att undgå värmestress på kor gäller det att byta luften precis runt kroppen på dem. Därför är det viktigt att fläktarna håller luftströmmen utmed kons liggyta under en lång sträcka utan att studsa upp igen, det är vad TopCools Cyklon fläktar är designade för.

 

Kom in och fläkta dig!

 

Comfort Hoof Care verkstolar & klövprodukter

Förebyggande arbete inom klövhälsa är A och O för att minska för dig dyra, och för djuret smärtsamma konsekvenser längre fram. Tack vare verkstolens enkla konstruktion kan du snabbt och säkert ta hand om ett djur med förändrat rörelsemönster.

 

Kom in och upptäck!

VARMT VÄLKOMMEN!

bottom of page