TOPCOOL.PNG

''Temperaturen i Holland blir högre och högre för varje år och den varmare sommarperioden verkar också bli längre. Genom min lokala elektriker fick jag tipset om Topcool, och att deras fläktar skulle hjälpa till att minska värmestressen hos mina djur.  Sedan besökte jag två gårdar som haft Topcool fläktar i ett år. Baserat på deras kommentarer beslutade jag mig för att investera i fläktarna. Om jag skall vara ärlig skulle jag ha gjort denna investeringen för 10 år sedan. Vilken skillnad det blev och kotrafiken till foderbordet blev bättre! Bästa investeringen på många år.''

Wilco van Ginkel
Scherpenzeel, Holland.

 

Flyttar inte bara luft

Forskning visat att det  krävs hastigheter upp till 2-2,5 meter per sekund direkt på korna (ungefär 1m över golvnivå) för att de skall kylas bäst. Låga luftflöden har visats vara mindre effektiva och orsakar värmestress varma dagar.

Reducerar

värmestress

Varje cyklonfläkt är designad att reducera värmestress under varma dagar, men de kommer också hjälpa till att skapa en enhetlig temperatur samtidigt som de hjälper till att skapa lägre luftfuktighet under den kalla årstiden.

Hög kapacitet

Varje cyklonfläkt har speciella avledare vid luftmynningen, vilket gör att luftflödet träffar kon med rätt hastighet och samtidigt  behåller samma kapacitet även på längre avstånd.

Montering

Vi har ett nära samarbete med Feed System, ett företag specialiserat på KEENAN och montering av våra produkter.

Cyklonfläkt

VHV55- A bleu.png

55"

VHV72BD- top.jpg

72"

Intresseanmälan

Tack för ditt meddelande!