top of page

2023-07-18

VI SÖKER FODERRÅDGIVARE

 

ANSTÄLLNING & OMFATTNING

Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänstens omfattning är heltid med start 1 november 2023.

 

KOMPETENS

  • Om du har en högskole- eller universitetsutbildning inom lantbruk eller liknande utbildning bakom dig, kommer du att ha stor nytta av den. Men det är inte ett krav utan det är ännu viktigare att ha praktisk erfarenhet av idisslare och mjölk- och köttproduktion samt att du har ett sant ”djuröga”.

  • Du behärskar och kommunicerar svenska och engelska väl i tal och skrift

  • God datorvana krävs

  • Körkort 
     

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som rådgivare hos J-O Brink Sweden AB, använder du fullfodrets egenskaper för att förbättra hälsa och tillväxt. Många gånger handlar det om fingertoppskänsla och att med ögat se hur besättningen mår. Därför kommer du lägga stor vikt vid att inte bara räkna foderstater, utan också regelbundet besöka gården för att titta på djuren, gödsel, fodrets kvalitet, hur djuren är uppstallade och annat som kan påverka helheten. Gårdsbesök kommer därför att vara din viktigaste arbetsuppgift.

 

Du kommer också att delta aktivt på mässor och event, som syftar till att ge våra kunder mervärde, locka nya kunder till oss och förstärka varumärket.

 

Teamet du kommer ingå i har en stark teamkänsla, trots att vi bor och verkar i hela landet. Den skapar vi bland annat när vi ses på personalmöten 4 ggr/ året, regelbundna teamsmöten varje vecka, internutbildningar och en stor dos humor. Kollegorna är aldrig längre än ett telefonsamtal bort och vi sätter laget framför jaget.

 

Befattningen består av resande och villighet och möjlighet att resa är nödvändigt.

 

OM OSS

J-O BRINK SWEDEN AB grundades 1998. Företagets målbild är att leverera ärliga verktyg som bidrar till att lantbrukaren självständigt kan agera genom påverkan på djurhälsa, foder och produktion. J-O Brink Sweden AB är importör av KEENAN, Top Cool, Comfort Hoof Care, Alltech och Britespan. Företaget erbjuder framför allt närvarande rådgivning till framtidens lantbrukare men även teknologisk utrustning och kunskapsevent. Huvudkontoret ligger utanför Varberg och företaget har kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

ANSÖKAN

Maila ett personligt brev tillsammans med ditt CV till anna@jobrink.se och skriv "Ansökan till tjänsten foderrådgivare" i ämnesraden.

SISTA ANSÖKNINGSDAGEN

3 september 2023

 

KONTAKT

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Karlsson via telefon 070-313 87 63

bottom of page