Arbeta hos oss

Rådgivare till Gotland

J-O BRINK SWEDEN AB grundades 1998. Företagets målbild är att leverera ärliga verktyg som bidrar till att lantbrukaren självständigt kan agera genom påverkan på djurhälsa, foder och produktion. J-O Brink Sweden AB är importör av KEENAN, Top Cool, Magdek, Comfort Hoof Care, Alltech och Britespan. Företaget erbjuder framförallt närvarande foderrådgivning till framtidens lantbrukare men även teknologisk utrustning och kunskapsevent. Huvudkontoret ligger utanför Varberg och företaget har kunder i Sverige, Norge och Finland.
För mer information om företaget besök www.jobrink.se

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som rådgivare hos J-O Brink Sweden AB, använder du fullfodrets egenskaper för att förbättra hälsa och tillväxt. Många gånger handlar det om fingertoppskänsla och att med ögat se hur besättningen mår. Därför kommer du lägga stor vikt vid att inte bara räkna foderstater, utan också regelbundet besöka gården för att titta på djuren, gödsel, fodrets kvalité, hur djuren är uppstallade och annat som kan påverka helheten.
Du är också bra på att skapa förtroende i kundmötet, att bygga långsiktiga relationer, att se till olika kunders olika behov och hitta lösningar, du agerar proffsigt och proaktivt. Hos oss har du stora möjligheter att implementera nya idéer som gör skillnad för våra kunder och djuren. Det är därför som du, med ett eget driv och viljan att nå ett steg längre, kommer att trivas hos oss.


Vem är du
Vi tror ditt hjärta bankar för lantbruket, sannolikt med någon form av praktisk erfarenhet av nötkreatur, antingen uppväxt eller yrkeserfarenhet på gård. Du har ett starkt kommersiellt driv och en vilja att prestera resultat, med fötterna på jorden, lite skinn på näsan, ödmjukhet och ett aktivt lyssnande som viktiga egenskaper. Du tycker om att arbeta i team, är serviceorienterad och bra på att kommunicera tydligt. Om du har en högskole- eller universitetsutbildning inom lantbruk eller liknande utbildning bakom dig, kommer du att ha stor nytta av den. Men det är inte ett krav utan det är ännu viktigare att ha praktisk erfarenhet av idisslare och mjölk- och köttproduktion samt att du har ett sant ”djuröga”.
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift, samt har god datorvana.

 

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänstens omfattning är till att börja med deltid men kan utökas efter tid. Placeringsort är Gotland och du utgår hemifrån.


Det kommer även att förekomma aktiviteter som mässor och kundträffar.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan i form av personligt brev samt CV.
Mailadress för ansökan: kontakt@jobrink.se
För ytterligare frågor kontakta Anna Karlsson på 070-313 87 63.