Kommande event

Kurs i Funktionell klövverkning i Finland

22/01/2024
Image

Kurs i Funktionell klövverkning i Finland

David Rowe, Cattle loco Hoof Care, England håller dagskurser i att behandla och klövverka halta kor enligt 5-stegs-metoden 

Upplägg

För att utnyttja detta tillfälle på bästa sätt så vill vi ge er chansen att få en övergripande kunskap när det gäller klövhälsa och dess inverkan på era kors välbefinnande och företagets ekonomi. Den 22 och 23 Januari kommer vi med hjälp av David Rowe att erbjuda en dagskurs i att tidigt hitta, behandla och klövverka halta kor enligt 5-stegs-metoden. Kursen kommer innehålla en teoretisk del och en praktisk del. 

Bakgrund

Karl Burgi är en av världens främsta experter inom klövvård. Han har besökt Sverige ett flertal gånger där vi har haft chansen att ta del av hans unika blandning av teoretiskt och praktiskt kunnande. I Karls team ingår bland annat David Rowe på Cattle loco Hoof Care i England. David håller i klövvårdsutbildningar för gårdspersonal och klövvårdare och har arbetat enligt Karls 5-stegs-metod för funktionell klövverkning i 20 års tid.

Var och när?

Kursen kommer att hållas vid 2 tillfällen på 2 olika gårdar där ni har möjlighet att medverka vid en av dagarna. 
Måndag 22/1 – Kantoniemi Tila OY, Niementie 73, Ähtäri

Tisdag 23/1 –Ahlvik Gård AB, Storgjutovägen 280, Ytteresse

Kostnad 

350 Euro (inklusive fika och lunch

Anmälan & Information

För mer information och anmälan kontakta Lennart på +4670-313 28 69 eller maila Lennart@jobrink.se 
(Ange ev. allergier). Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Översättning från engelska till svenska kommer att vara tillgängligt.  

Sista anmälningsdag 15/1 

VARMT VÄLKOMMEN!