Kommande event

Fri vilja, fria händer friska klövar

COMFORT HOOF CARE verkstolar

Image

Verka för friska klövar

Förebyggande arbete inom klövhälsa är A och O för att minska för dig dyra, och för djuret smärtsamma konsekvenser längre fram. Tack vare verkstolens enkla konstruktion kan du snabbt och säkert ta hand om ett djur med förändrat rörelsemönster.

Arbeta dubbelt så bra

Verkstolen följer kons naturliga benrörelser och spänner fast benet varsamt. Det skapar både stabilitet och komfort och dessutom säkerhet för dig som verkar. Här står kon helt obekymrad tills verkningen är klar.

Fastspänningen av kons ben gör att du arbetar fritt med båda händerna – det vill säga dubbelt så bra. Fastspänningen är också utformad för att skapa maximal tillgänglighet från alla vinklar, både de yttre och inre delarna av klöven.

Alla komponenter är av hög kvalitet för långvarig prestanda och färre reparationer. Visste du till exempel att, av alla klövstolar i H-serien Comfort Chutes som tillverkats under de senaste 25 åren, är 98 % fortfarande i bruk. Du kan förvänta dig samma livslängd på din nya verkstol.

Ingen ko på isen
Kon kliver lugnt in i verkstolen och grinden stängs tystbakom henne. Nyfiket blickar hon…

Podcast

Filmer

Image

Upptäck

Comfort Hoof Care klövvårdsprodukter

Intresse- och kontaktformulär

Berätta om dina behov, önskemål eller frågor, så återkommer vi till dig snart för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.