Kommande event

MAXA med foderrådgivning

J-O Brink foderrådgivning

Idisslare vet vad de behöver

En bra fullfodermix har grovfoder som bas och är anpassad efter djurens behov genom innehåll och struktur. Många gånger handlar det om fingertoppskänsla och att med ögat se hur besättningen mår. Därför lägger våra rådgivare stor vikt vid att inte bara räkna foderstater, utan att också regelbundet titta på djuren, gödsel, fodrets kvalitet, djurens komfort och annat som kan påverka helheten. Vi är nämligen övertygade om att detta hänger ihop, precis som allt annat i naturen.

Genom J-O Brink foderrådgivning maxar du din produktion så att du får råd till annat som du tycker om att göra i livet.

Varmt välkommen att kontakta våra oberoende foderrådgivare i ditt område eller fyll i intresseanmälan för ett förutsättningslöst gårdsbesök.

I vårt sortiment erbjuder vi flera unika lösningar, bland annat rådgivningsavtal med regelbundna gårdsbesök, precisionsutfodring  och mixervagn för foder.

Image

J-O Brink foderrådgivning

Goda råd ger råd

Att utveckla och förbättra är ett arbete som pågår hela tiden. Genom en så, för djuren naturlig en utfodring och miljö, ökar produktion och kostnaderna minskar. Vi är med dig hela vägen mot en bättre djurhälsa, minskade veterinärkostnader, högre produktion, mindre kraftfoder och bättre kvalitet på dina produkter. Ja, och du får råd till annat som du vill göra i livet.

Image

KEENAN foderblandare

MIXA med kvalitet

Det behövs bara en snabb titt inuti KEENANS foderblandare för att förstå att det är den geniala konstruktionen som gör att din granne kan mixa fullfoder som håller samma höga kvalitet, dag efter dag, år efter år.

Intresse- och kontaktformulär

Berätta om dina behov, önskemål eller frågor, så återkommer vi till dig snart för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Podcast

Filmer