Kommande event

Ingen ko på isen

COMFORT HOOF CARE verkstolar

Image

Stabilitet och komfort

Kon kliver lugnt in i verkstolen och grinden stängs tyst bakom henne. Nyfiket blickar hon ut över stallet när stolen höjs upp till en ergonomiskt riktigt nivå för dig som klövverkare.

Verkstolen följer kons naturliga benrörelser och spänner fast benet varsamt. Det skapar både stabilitet och komfort och dessutom säkerhet för dig som verkar. Här står kon helt obekymrad tills verkningen är klar.

Förebyggande arbete inom klövhälsa är A och O

Fastspänningen av kons ben gör att du arbetar fritt med båda händerna – det vill säga dubbelt så bra. Fastspänningen är också utformad för att skapa maximal tillgänglighet från alla vinklar, både de yttre och inre delarna av klöven.

Den goda översikten ger dig möjligheten att verka klöven med den precision som krävs. Ofta är det bara om några få millimeter som gör skillnaden mellan hälta och frisk klöv.

Förebyggande arbete inom klövhälsa är A och O för att minska för dig dyra, och för djuret smärtsamma konsekvenser längre fram. Tack vare verkstolens enkla konstruktion kan du snabbt och säkert ta hand om ett djur med förändrat rörelsemönster.

Alla komponenter är av hög kvalitet för långvarig prestanda och färre reparationer. Visste du till exempel att, av alla klövstolar i H-serien Comfort Chutes som tillverkats under de senaste 25 åren, är 98 % fortfarande i bruk. Du kan förvänta dig samma livslängd på din nya verkstol.

Intresse- och kontaktformulär

Berätta om dina behov, önskemål eller frågor, så återkommer vi till dig snart för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.