Kommande event

Britespan™ stallet FRÅGOR & SVAR

november 17, 2021
Image

Vad är skillnaden mellan en tältkonstruktion med PVC duk och ett Britespan™ stall ?

En ”tältbyggnad” är en struktur med stål- eller aluminiumramar inneslutna av presenningar eller vävda tygöverdrag. Tygkonstruktioner med metallstolar finns i en mängd olika material och kvalitetsnivåer.

Britespan™ stallet är förkonstruerade för att garantera byggnadssäkerhet. Våra tygöverdrag är tillverkade av UV-skyddat vävt polyetenmaterial för maximal livslängd. Och våra stålstolar är varmgalvaniserade, efter svetsning och tillverkning, för att säkerställa livslångt korrosionsskydd.

Vilken storlek har den minsta byggnad och den största?

Britespans byggnader finns från 7 meters bredd upp till 91 meters bredd. Vi har en serie med sex olika grupper av byggnader med olika standardstorlekar i varje. Anpassade höjder, lutningar och bredder finns också i våra förkonstruerade byggnader.

Hur kan jag anpassa min byggnad?

Vi erbjuder ett stort utbud av anpassningsalternativ som skorstenar och takfot för ventilation, dörrar, isolering, fundament, änd- och sidoväggar.

Hur mycket kostar det att bygga ett Britespan stall?

Flera variabler och faktorer avgör slutpriset. Förutom byggnadens bredd och längd, påverkar ytbehandlingar och tillbehör – inklusive slut och sidoväggsfinish, dörrar, fundament och inredningstillägg som HVAC, VVS och el, den slutliga kostnaden. Vi anpassar byggnaden efter dina behov. Kontakta oss så tar vi fram en offert efter dina önskemål.

Vem installerar min byggnad?

Vi på J-O Brink är med dig genom hela processen, från planering till färdigt stall.

Håller byggnaden för snö och vind i mitt geografiska område?

Ja, alla byggnader dimensioneras efter den specifika snö och vindlast som råder i ditt geografiska område. Konstruktionen varmgalvaniseras efter tillverkning för att förhindra rost, vilket ger den livslång korrisionsbeständighet.

Hur länge håller en byggnad?

Byggnaderna med stålstolar håller i över 20 år. För att garantin ska gälla ska stallen installeras av auktoriserade återförsäljare för att säkerställa korrekt spänning och installation. Polyetenhöljena på våra tygbyggnader är hållbara och korrosiva. Om något skulle hända som skadar din byggnad görs reparationer enkelt med en värmesvetsad lappsats eller så byter du ut den skadade panelen. Jämfört med traditionella tak, är kostnaden mycket lägre.

Vilket underhåll krävs för byggnaden?

Britespans byggnader kräver väldigt lite underhåll. Kunder rekommenderas att kontrollera vinschblocken varje år så att spänningen förblir tät över tid. När en tygkonstruktion är korrekt installerad är de styva och hållbara i årtionden.

Var produceras Britespan™ stallet?

Vi importerar stallarna från Kanada. Det kanadensiska företaget tillverkar och säljer ungefär 300 byggnader per år och intresset ökar varje år. Tack vare sin egen tillverkning har Britespan kontroll över produktion från start till mål.

Intresse- och kontaktformulär

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.