Kommande event

Fart och fläkt på Borgeby Fältdagar

oktober 22, 2021
Image

Fart och fläkt – i dubbel bemärkelse. Så kan vi summera Borgeby Fältdagar den 26 – 27 juli.

På mässan presenterade vi TopCool som nyhet och hade även en cyklonfläkt på plats. Ett smart drag visade det sig – eftersom tempen låg runt 30 grader stora delar av mässan.

Ryktet om vår fläkt spred sig och plötsligt hade vi allt från nyfikna lantbrukare och barnfamiljer, till picknickgäster och hundar som ville njuta av svalkan i vår monter. Kul med många besökare, tyckte vi!

Planen var att visa fläktens kapacitet genom att använda rök. Det var en god tanke, men när vi testade blev det lite väl bra. Vi fick nämligen besök av en ganska upprörd utställare, som berättade att hans tält en bit bort hade blivit helt fyllt med grön rök. Till saken hör att den här montern låg ganska långt bort, vilket verkligen bevisar fläktens kapacitet. Men som sagt, tanken var god…

Förutom nyheten TopCool hade vi i år, istället för vårtvanliga tält, en demobyggnad från Britespan. Här kunde besökarna själva uppleva byggnadens fantastiska ljusgenomsläpp, goda ventilation och öppna planlösning – utan störande pelare i vägen.

Sist men inte minst vill vi förstås rikta ett stort tack till alla besökare! Vi ser redan fram emot nästa mässa.

Intresse- och kontaktformulär

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.