KEENAN Mechfiber+.png

Plus.

KEENAN FODERBLANDARE
MIXA med kvalitet

_T1A1995-2.jpg
KEENAN foderblandare – Kvalitet ger kvalitet

Det behövs bara en snabb titt inuti 

KEENANS foderblandare för att förstå att det är den geniala konstruktionen som gör att din granne kan mixa fullfoder som håller samma höga kvalitet, dag efter dag, år efter år.

_T1A0179.jpg
MAXA med J-O Brink rådgivning

Att utveckla och förbättra är ett arbete som pågår hela tiden. Genom en så, för djuren naturlig en utfodring och miljö, ökar produktion och kostnaderna minskar. Vi är med dig hela vägen mot en bättre djurhälsa, minskade veterinärkostnader, högre produktion, mindre kraftfoder och bättre kvalitet på dina produkter. Ja, och du får råd till annat som du vill göra i livet.

Vi tror att det du främst behöver veta är om foderblandaren passar dina förutsättningar. Det gör den.

Keenans foderblandare finns som både vagn, semistationär och stationär och kan lätt anpassas till alla gårdar. Den passar gårdar med smala foderbord och körbara foderbord, gårdar med bandfoderfördelarare eller rälsvagn, stora gårdar och mindre gårdar, äldre gårdar och nybyggda gårdar, gårdar med stora besättningar och gårdar med mindre besättningar, gårdar med större traktorer och gårdar med mindre traktorer. Berätta om dina förutsättningar så anpassar vi enkelt maskinen efter dina behov utan att du behöver göra dyra ombyggnationer. 

LÄS!

LYSSNA!

TITTA!

KEENANS foderblandare har ett unikt tvåkammarsystem

Balhanteringsarmarna tar effektivt isär hela rund- eller fyrkantsbalar på ett par minuter