top of page

PRECISIONSUTFODRING

KEENAN InTouch vågsystem

Med KEENAN InTouch vågsystem för precisionsutfodring har du full översikt och kontroll över all gårdsdata med en enkel knapptryckning.

Vi erbjuder oberoende foderrådgivning som är experter på fullfoder. Din foderrådgivare är direktuppkopplade till ditt vågsystem.
KEENAN InTouch vågsystem går också att hyra utan avtal med vår foderrådgivning och passar andra fabrikat av blandare än KEENAN foderblandare.
KEENAN InTouch vågboxar

Den nya prisbelönta 4:e generationen KEENAN InTouch vågbox för precisionsutfodring, följer med MechFiber+ maskinerna. Har du en äldre vågbox kan du uppgradera till 4:e generationen. 

Den nya vågboxen kommer med:

  • 4G uppkoppling

  • HD skärm

  • dubbla Wi-Fi-moduler

  • ett app-styrt system för hantering av recept för blandning och utmatning.

 

Till den nya InTouch-vågboxen kan trådlös visuell teknik adderas som exempelvis håller koll på oljenivå och kedjespänning.

J-O Brink foderrådgivning
Goda råd ger råd

Att utveckla och förbättra är ett arbete som pågår hela tiden. Genom en så, för djuren naturlig en utfodring och miljö, ökar produktion och kostnaderna minskar. Vi är med dig hela vägen mot en bättre djurhälsa, minskade veterinärkostnader, högre produktion, mindre kraftfoder och bättre kvalitet på dina produkter. Ja, och du får råd till annat som du vill göra i livet.

_T1A1995-2.jpg
KEENAN foderblandare
 MIXA med kvalitet

Det behövs bara en snabb titt inuti 

KEENANS foderblandare för att förstå att det är den geniala konstruktionen som gör att din granne kan mixa fullfoder som håller samma höga kvalitet, dag efter dag, år efter år.

bottom of page