Kommande event

Lantbruksrådgivare

Image

Vad gör en lantbruksrådgivare och hur skiljer sig J-O Brinks rådgivning?

J-O Brinks lantbruksrådgivning skiljer sig dock från den gängse foderrådgivningen då våra rådgivare inte bara räknar foderstater utan också gör gårdsbesök där man tittar på djuren och deras hälsa. Det vill säga vi följer hela tiden upp hur foderstaten påverkar besättningen och att de svarar på fullfodret som de ska. Utefter hur djuren ser ut, din tillgång och kvalitet på hemmaproducerat foder justerar vi foderstaterna.

Image

J-O Brink foderrådgivning

Goda råd ger råd

Att utveckla och förbättra är ett arbete som pågår hela tiden. Genom en så, för djuren naturlig en utfodring och miljö, ökar produktion och kostnaderna minskar. Vi är med dig hela vägen mot en bättre djurhälsa, minskade veterinärkostnader, högre produktion, mindre kraftfoder och bättre kvalitet på dina produkter. Ja, och du får råd till annat som du vill göra i livet.

Lönsamhet

Alla som arbetar med lantbruksrådgivning arbetar för att självklart att uppnå en lönsamhet i lantbruksföretagen. För lantbruksrådgivare inom foder innebär det att sänka foderkostnaderna och samtidigt öka produktionen. Man brukar tala om fodereffektivitet.

Helheten

Utöver detta tittar våra lantbruksrådgivare på helheten eftersom det är många faktorer som påverkar hur djuren mår. Det kan till exempel handla om besättningens storlek i förhållande till yta, hur ser liggplatserna ut? Har korna tillgång till tillräckligt mycket friskt vatten? Hur är klövbaden placerade? Finns det många sjuka djur i besättningen (mer om djurhälsa här)? Hur ser logistiken för mjölkkorna ut?

Tryggt

Vi har dessutom Sveriges längsta erfarenhet av hur du lyckas med din fullfodermix. J-O Brink Sweden är ett fristående företag och lantbruksrådgivningen är oberoende från kommersiell försäljning av foder. Det gör att du kan känna dig trygg med att det som rekommenderas till dina djur alltid är både det bästa och det mest prisvärda. Vi har arbetat med fullfoder sedan starten 1998 och var bland de första i Sverige att introducera fullfoder tillsammans med KEENAN foderblandare.

Varmt välkommen att kontakta våra oberoende foderrådgivare i ditt område eller fyll i intresseanmälan för ett förutsättningslöst gårdsbesök.

I vårt sortiment erbjuder vi flera unika lösningar, bland annat rådgivningsavtal med regelbundna gårdsbesök, precisionsutfodring  och mixervagn för foder.

Intresse- och kontaktformulär

Berätta om dina behov, önskemål eller frågor, så återkommer vi till dig snart för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Podcast

Filmer