Kommande event

Möter alla dina krav

KEENAN mixervagn foder

KEENAN kostnadseffektiva mixervagnar

KEENAN utvecklar specialiserade, enkla och kostnadseffektiva mixervagnar för foder. Livslängden för en KEENAN mixervagn foder sträcker sig över årtionden. Den uppfyller alla dina krav på foderkvalitet, teknik och design, samtidigt som det är en mixervagn som behåller sin robusthet och livslängd.

Det är en särskild känd mixervagn för foder, omtyckt för sitt enkla underhåll, låga effektbehov, enastående mix och sin utmärkta backupservice. Våra kraftiga mixervagnar kan blanda ett brett utbud av foder snabbt och exakt, från stora laster ner till mindre partier med foder. Varje mixervagn är designad av våra erfarna ingenjörer för att passa dina individuella krav.

Läs mer om modeller & valmöjligheter

Mixaavtal – hyr din foderblandare

J-O Brink foderrådgivning

Image
Goda råd ger råd

Att utveckla och förbättra är ett arbete som pågår hela tiden. Genom en så, för djuren naturlig en utfodring och miljö, ökar produktion och kostnaderna minskar. Vi är med dig hela vägen mot en bättre djurhälsa, minskade veterinärkostnader, högre produktion, mindre kraftfoder och bättre kvalitet på dina produkter. Ja, och du får råd till annat som du vill göra i livet.

Mixervagn foder för lantbrukare i framkant

Med banbrytande design är vårt sortiment av mixervagn konstruerade för att hjälpa dig, som lantbrukare i framkant, att hantera din gård effektivt genom att mixa foder av högsta kvalitet. Mixervagen är konstruerad för att maximera fodereffektiviteten och att varje djur nyttjar sin fulla potential. Vi vågar säga att vårt unika haspelsystem ger världens bästa mixkvalitet.

Precisionsutfodring

Med en precisionsutfodringsteknik för att optimalt blanda och förbereda foder når du med KEENAN mixervagn maximal djurprestanda. Vårt smarta vägnings- och övervakningssystem (KEENAN® Controller) erbjuder en uppsättning data som ger full kontroll och överblick över alla blandningsprocesser, samt överensstämmelse med alla branschföreskrifter. KEENAN mixervagn är producerad i Irland och erbjuds flera olika maskinmodeller i olika storlekar.

40 års erfarenhet

Med över 40 års erfarenhet av att bygga skräddarsydda lösningar har KEENAN ett välförtjänt rykte om robusta och hållbara mixervagnar för att blanda foder. Förutom mixervagnen har vi både stationära och semistationära foderblandare.

Respekterad ledare på marknaden

KEENAN grundades 1978 och är en respekterad ledare inom hållbara och lönsamma jordbrukslösningar. Huvudkontoret ligger i Borris, Co. Carlow, Irland, och har levererat över 20 000 mixervagnar till tusentals användare i 80 länder. Känd för sin verksamhet inom jordbrukssektorn KEENAN har också sedan länge etablerade kunder på företags- och industrimarknaderna.

Ett företag blir aldrig bättre än sina medarbetare. KEENANS professionella team brinner för kvalitet, djurs välfärd och lantbrukares möjligheter att optimera sin produktion – det speglas i våra produkter.

Intresse- och kontaktformulär

Berätta om dina behov, önskemål eller frågor, så återkommer vi till dig snart för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Namn
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Podcast

Filmer